Courage! Consult is een onafhankelijke, innovatieve en professionele adviespartner met een sterk netwerk, gespecialiseerd op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatie-ontwikkeling, coaching en strategisch HRM.

Courage! ondersteunt kennisintensieve organisaties bij het realiseren van innovatie vanuit collectieve ambitie en professionele verbinding. Expertise en ervaring worden nuchter, maar gedreven ingezet om ingrijpende verandering tot een succes te maken. Courage! heeft in het bijzonder affiniteit met de (specialistische) gezondheidszorg.

Opdrachtgevers profiteren van een schat aan praktische bedrijfs- en organisatiekundige ervaring die Courage! inzet om professionals te laten groeien in meesterschap.

Courage! pakt geen standaarddiensten als product van de plank, maar maakt van elke activiteit maatwerk voor de cliënt, zo mogelijk in co-creatie. Vernieuwend, met verstand van zaken en met als enige maatstaf de grootst mogelijke kwaliteit. Tegen een faire prijs. Met een scherp oog voor het uiteindelijk te behalen resultaat. Praktisch, doelgericht, uit eigen ruime ervaring wetend wat werkt - en wat niet. Bevlogen ook, gericht op het sterker maken van mensen. Courage! heeft geen trukendoos, maar biedt oplossingen die een verschil maken.